|OUTFIT| Black & White






Ďalší outfit prinášam opäť- ako je už u mňa zvykom,v  klasickej čiernej farbe. Fotiť sme boli opäť s Ajvn na námestí slobody a fotenie malo veľmi rýchly priebeh, nakoľko som naň utekala z práce a aj  na niektorých fotkách je vidno, že sukňa je ušpinená,práve z práce :D.
Tento outfit je poskladaný z dvoch kúskov, ktoré patria medzi moje najobľúbenejšie spomedzi všetkých tých, ktoré sa nachádzajú v mojej skrini.
Prvým je teda sveter, ktorý je ulovený ako inak zo second-handu. Je príjemný na dotyk, s pásikavým vzorom, ktorý mám tak rada a výborne sa kombinuje k viacerým sukniam, ale aj nohaviciam. Druhým je sukňa, ktorú mám zo Sinsay. Je mierne prerobená nakoľko má spodničku a ja mám úchylku na sukne, ktoré "odstávajú" tak mi ju mamina prerobila. Mám doma niekoľko čiernych sukní, ale táto vyhráva prvé miesto.
Čierne topánky, ktoré môžete vidieť na fotkách som hľadala veľmi dlho a niekedy v zime som ich náhodou objavila v online obchode BFashion a konečne si ich zaobstarala. K niektorým outfitom sa mi naozaj páčia, najmä keď sú to nejaké, ktoré pozerám na internete, ale akonáhle si ich obujem ja, nie vždy som s tým úplne stotožnená. Topánky sú pekné, ale veľmi tvrdé a tak je niekedy chôdza v nich veľké utrpenie, ale veď pre krásu sa trpí, že?  
Viem, že niektorí ľudia volajú typ týchto topánok "kopytá" a nepáčia sa im. Čo hovoríte na túto obuv vy?:)

 



13 komentárov

  1. Já jim taky říkam "kopyta", ale říkam to s láskou, protože se mi hrozně líbí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte keby boli pohodlnejšie :( aspoň tieto moje :D.

      Odstrániť
  2. Máš krásne fotky, úplne tam žiariš a outfit ti veľmi pristane! Prídeš mi tam, ako nejaká Američanka, pretože práve tie nosili takúto kombináciu s Campbellkami, ktoré sa mi veľmi páčili, avšak ako aj ty hovoríš, chodenie v nich musí byť trošku viac bolestivé :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu!:)
      Mamina tvrdí, že treba tréning, tak pomaly trénujem:D

      Odstrániť
  3. Nádherný outfit a nejvíce se mi líbí ta sukýnka, ta je úžasná. a ten svetr je ze second handu? já říkám, že tam se nachází poklady :) Sluší ti to :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem:) tiež sa niekedy divím, aké úžasné veci sa tam dajú uloviť!

      Odstrániť
  4. Celkový outfit sa mi veľmi páči :) Najviac asi botičky a svetrík ♥ Super úlovok. Moc ti to pristane!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úžasný outfit, velmi Vám to sluší..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásný boty, za mně to nejsou kopyta a šla bych do nich, pokud má někdo ale vel. bot 43, tak bych je asi nezvolila...Jinak celý outfit se mi moc líbí! <3


    www.bygabra.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)