|OUTFIT| PINK JACKET WITH OVERAL



Ahojte, opäť sa hlásim s outfitovým postom. Tie mám asi najradšej, aj keď je na nich celkom veľa práce. Aspoň u mňa to je celkom zložitý proces. Treba vybrať outfit a samozrejme zladiť ho s počasím, vymyslieť si miesto a nájsť aj ochotnú osobu,ktorá fotky nafotí. K tomu treba pekné,denné svetlo a dobrú náladu, aby sa fotky podarili. 
A aký proces prebieha u vás pri fotení outfitových postov?

Občas sa mi stane, že si outfit nakombinujem deň pred fotením, či dokonca v deň fotenia. Tak tomu bolo aj tentoraz. Bola som rozhodnutá, že chcem na fotku túto úžasnú ružovú bundičku, ktorá je mimochodom z e-shopu glashgirl a musím povedať, že je to jeden z mála e-shopov, ktoré ma naozaj prekvapili.
Dodanie bolo rýchle, balenie precízne a dokonca aj tovar je v dobrej kvalite. Po tejto bundičke som dlhšie túžila a keď som ju aj videla v kamennej predajni tak nemali moju veľkost, táto je síce UNI, ale padla ako uliata :).

Keď som zvažovala k čomu ju nakombinovať padol mi do oka tento nešťastný overál, ktorý je opakom bundy. Je z aliexpressu a kvalita je teda celkom mizerná. Overál bez silóniek presvitá, na bokoch mi odstáva a celkovo to nie je žiadna výhra.

Uvidím či sa s ním bude dať niečo robiť, lebo v tomto combe sa mi outfit naozaj páči! Letné overály som ale videla taktiež na e-shope otto.skk možno sa popozerám tam a zkombinujem to s nejakým úplne iným,ktorý mi lepšie sadne. Ako obuv som zvolila ružové vansky, ktoré boli zhodou náhod aj v predošlom outfite. Síce by sa mi k outfitu viac hodili topánky jemnejšej farbe, )napríklad aj tieto bledo-ružové vansky) ale musela som improvizovať.
Čo hovoríte na outfit vy? 

8 komentárov

Ďakujem za každý komentár:)