OUTFIT| Be a Bee | Blogerka nemôže fungovať sama






Keby som pracovala ako jedinec mala by som minimálne polovičný obsah ako mám teraz. Túto skutočnosť som zistila už dávno, a aj keď som človek, ktorý si rád spraví veci sám a nezaťažuje iných, v Blogerskom svete potrebujem pomoc.Veľa krát.

Mojím najväčším pomocníkom je môj priateľ, ktorý ma ochotne fotí, dokým nie som pokojná, za čo som mu naozaj veľmi vďačná. Ani neviete akú mám nesmiernu radosť keď prichádza sám s nápadmi a pomáha mi s vecičkami ohľadom blogu. Ono je to totiž najlepšie, keď to človeka aspoň trošku baví. Ťažko by sa pracovalo s niekym, kto je otrávený a nerobí to s ochotou.

Ako som písala nerada zaťažujem ľudí mojou prácou, konkrétne aj jeho, ale zároveň viem, že nikto mi nespraví lepšie fotky ako on, nakoľko pri nikom neviem byť tak prirodzená a taktiež s nikým iným momentálne netrávim toľko času ako s ním. A pekné fotky na blog sú pre mňa nutnosťou číslo 1, čo sa týka obsahu.
Pred pár mesiacmi som chcela začať fungovať s rôznymi fotografmi a dávať fotiť outfity im, avšak nebolo to ono. Verím tomu, že existujú fotografi s ktorými by mi spolupráca vyhovovala, ale tu nastáva opäť háčik a to čas. Je ťažké zladiť sa s neznámou osobou a pri mojom vyťaženom životnom štýle - už úplne.

Myslím si, že každá blogerka potrebuje takého svojho pomocníka, ktorý jej bude pomáháť. Takže ak by Vás niekedy zaujímalo, kto mi fotí na instagram a blog tie podarené fotky, tak v 90% prípadoch je to práve ON <3


***

V dnešnom outfite vám ukážem tieto krásne, jesenné šaty z e-shopu Glashgirl, ktoré sa farebne dokonalo hodia do tohto ročného obdobia. Šaty sú z celkom špecifického materiálu a mne miestami pripomínajú materiál z ktorého sú ušité plavky. Sú ale veľmi pohodlné a myslím si, že sa budú dobre nosiť aj v lete.
Jediná ich nevýhoda je, že sú mi celkom voľné aj keď si ich zopnem opaskom, ale zas na druhej strane je to komfortné a môžem sa najesť koľko chcem :D

Hneď ako mi prišli som bola rozhodnutá, že si  k ním obujem tieto vysoké čižmy, ktoré mám  z Deichmanu. Sú to moje lásky, a dlho som po  takýchto čižmách túžila. Dokonca sú aj pohodlné, pokiaľ v nich nechodím naozaj dlhé vzdialenosti. 

Keď tak na to pozerám, kľudne by som tento outfit mohla použiť na Halloween a ísť za včelu. 

Ako kabelku som zvolila túto žltú od mirror-mirror s čiernobielym flapom. Nebola som si istá, či sa dve žlté nebudú spolu biť, ale nakoniec to spolu pekne všetko zapadlo. Posledným doplnokom  sú moje obľúbené hodinky značky Daniel Wellington.

Páči sa Vám outfit? Budem rada keď mi napíšte názor aj na chit-chat hore :)









16 komentárov

  1. That dress looks perfect on you. Color is amazing (and you too....).
    I'm Eni, blogger from Italy. If you want take a look on my latest post, now on my blog! Have a nice day, kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Alessandro e Alice per Absorba

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit je krásný, hrozně se mi k tomu líbí ty boty :3 já když už fotit outfit tak taky s přítelem. Jinak teda můj blog nějak neprožívá a spíš mě jenom ze slušnosti poslouchá když mu něco vyprávím, ale fotky jo, ty ho bavili :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)!
      Aspoň niečo! Tiež si neviem predstaviť, žeby mi fotky fotil niekto iný :)D

      Odstrániť
  3. Veľmi podarený outfit, krásne si to nakombinovala :) A úplne s tebou súhlasím s tým, že každá blogerka sa nezaobíde bez ľudí naokolo. Je super, že máš tak ochotného priateľa a snaží sa ťa podporovať :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka :)
      Každému prajem takého pomocníka, naozaj si to už sama neviem predstaviť :D

      Odstrániť
  4. Tie šaty sú úžasné, veľmi pekná farba <3 celkovo celý outfit sa mi páči a čo sa týka priateľa tak woow, to máš super, že ta takto podporuje v tom čo ťa baví :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv som jej neverila, ale zamilovala som si ju! :)
      Hej, som mu za to veľmi vďačná, uľahčuje mi to! <3

      Odstrániť
  5. Tie šaty sú dokonalé. Celkovo ti tento outfit veľmi pristane a máš šikovného priateľa 😉 super fotky.

    Suesanqa

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc hezký outfit, miluji hořčicově žlutou na oblečení, na podzim je jako stvořená :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) tiež si myslím, že na jeseň je to ideálna farba:)

      Odstrániť
  7. Dokuď jsi to o té včelce nenapsala, ani mě to nenapadlo, ale máš teda pravdu! Jinak Ti to v těch šatech mooc sluší :) Já svoje fotky na blogu nijak nemám, ale teď jsem taky potřebovala, aby mě přítel v nečem nafotil, tak se toho statečně ujmul a doufám, že mi bude pomáhat častěji :) Jak píšeš, u nikoho jiného člověk není tak přirozený a uvolněný :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)