|OUTFIT| WHITE&BLACK IS ALWAYS A GOOD IDEA



|Dress:Glashgirl|Belt:Glashgirlr|Bag:Mango|Shoes:Deichman|

Napriek tomu, že som milovníkom čiernej, biele outfity majú niečo do seba. Košeľové šaty sú v poslednej dobe veľmi trendy a mne učarovali práve tieto z e-shopu Glashgirl. Pôvodne som chcela ísť do nejakých ležernejšich, ale nakoniec som si vybrala tieto "puf" oversize košeľové šaty.Mám pocit, že  Glashgirl každou kolekciou zverejňujú krajšie a krajšie kúsky, takže rozhodne si prehliadnite ich e-shop (aj štýlový instagram) a vyberte si nejaký jarný kúsok, ktorý oživí váš šatník.

Ak mám byť úprimná, keď som si šaty obliekla prvý krát nebola som moc nadšená. Cítila som sa v nich nesvoja. Dala som im pár dní, každý deň si ich obliekla a asi na tretí krát si ich obliekla aj von. A viete čo? Úplne som si ich zamilovala. S opaskom vyzerajú naozaj skvelo. Napriek tomu, že ide o úplne jednoduchú kombináciu: biele šaty, opasok a kozačky, tak to mi-lu-jem





Opasok je z rovnakého e-shopu a ja sama nechápem ako som bez tohto basic doplnku mohla doteraz existovať. Už teraz viem, že bude súčasťou viacerých mojich outfitov. Celkovo som si uvedomila, že opasky sú skvelým doplnkom. Tento konkrétny mi naozaj sadol, nakoľko si ho viete sami skrátiť a tak prispôsobiť dĺžku na takú akú potrebujete.

Vysoké čižmy sú moja srdcovka a je to jedna z mála vecí, ktoré mi budú chýbať na zime. Ako kabelku som zvolila listovú kabelku, ktorá pôsobi ležérnejšim dojmom, takže celý outfit na mňa nepôsobi uhladene. 

Fotenie sa samozrejme nezaobišlo bez komplikácií, nakoľko vietor a zima sú veľkým nepriateľom všetkých blogeriek. Nakoniec som sa ale prekonala, chvíľku vymrzla aj spolu s fotografom a vznikli podľa mňa naozaj podarené fotky.



Nakoľko dnešný post bol bez nejakej hlbšej myšlienky budem rada ak mi do komentára napíšete, či nosíte opasky ako módne doplnky!



15 komentárov

  1. Úžasná, úžasná, úžasná... <3
    Normálne nenachádzam slov.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný outfit. Presne toto je môj štýl a už dlho hľadám takéto košeľové šaty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. B&W kombináciou nemôžeš určite nikdy nič pokaziť! Parádny outfit! ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvelý outfit :) a takéto čižmy sú aj moja srdcovka :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Šaty už som obzerala na Insta, parádne sú. A hlavne si ich skvele nastajlovala. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. <3 Tak tenhle outfit je naprosto boží. Ty boty jsou fakt top, závidím, jak moc ti sednou ! :)

    zanetmlcak

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čiernobiela kombinácia je prosto klasika, ktorá nikdy nesklame! :) Nádherný outfit, tie šaty sú úžasné plus vysoké čižmy zbožňujem :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Košilové šaty se mi taky líbí, zrovna v pátek jsem si jedny koupila :-)

    BEAUTY BY TÁŇA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Čierna a biela, taka klasika. Ale naozaj krásny outfit, veľmi ti pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tobě to tak sluší :) vždycky dokážeš vykouzlit perfektní outfit :) dlouhou dobu jsem si myslela, že pásky nejsou módním doplňkem, ale byla to chyba, mají své kouzlo :)

    Maris

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)