.

Šaty sú neodmysliteľnou súčasťou môjho šatníka. Keby sa mám rozhodnúť, či mám radšej šaty, alebo sukne, pravdepodobne by som veľmi dlho váhala nad odpoveďou. Na šatách je skvelé to, že viete vykúzliť outfit v priebehu jednej minúty, teda výberu. Pokiaľ ide o nejaký zaujímavy kúsok netreba vám už ani doplnky. A pri sukniach milujem zas to, že ich môžem kombinovať so svetrami, blúzkami, či tričkami. Dokonca počas celého roka.

Tak ako milujem nosiť k šatám tenisky, rovnako rada nosím vysoké topánky. Tieto čierne kozačky by som najradšej nosila každý deň, avšak nie sú na dlhé prechádzky. Sú z Deichmann-u a nedám na ne dopustiť, mám ich už druhým rokom a aj napriek tomu, že majú malinké známky opotrebovania z potuliek nočnou Bratislavou- stále sú v skvelom stave! To bola rozhodne kúpa roka.

Ale späť k šatám. Po týchto som na e-shope Glashgirl pokukovala už celkom dlho. Nakoniec som sa rozhodla vziať si ich a cítim sa v nich ako taký pelikán. Tu sa opäť overilo to, že nakupovanie tých pravých kúskov mi moc nejde, nakoľko som si doma uvedomila, že jedny veľmi podobné šaty v letnej verzií už doma mám.

Chápete. Nie sú rovnaké, len podobné. Takže úplne iné.
Upokojujem sa, že majú trošku iný tvar, a odtieň ružovej a podobne...

Voľbu ale neľutujem. Šaty sú krásne a elegantné. Dajú sa nosiť počas všetkých 4 ročných období, stačí zmeniť len obuv a pridať možno nejaké to sako, či klobúk.


Ako sa rozhodujete pri nakupovaní oblečenia vy? Zvažujete svoju kúpu, alebo beriete všetko čo vám padne do oka?






Žiadne komentáre

Ďakujem za každý komentár:)