INSTAGRAMFRIENDLY PLACES | BRATISLAVA #1 | FOTOGENICKÉ MIESTA V BRATISLAVE


Povedzme si na rovinu, Bratislava nepatrí medzi miesta, ktoré by ukrývali instagramfriendly lokácie. Ako sa ale hovorí: umenie odfotiť skvelú fotku je: odfotiť ju na škaredom mieste. Samozrejme v prípade Bratislavy to nie je doslovné, ale chápeme sa. Napriek tomu sa v Bratislave nachádza množstvo (v rámci možností) spotov, ktoré vyzerajú na fotkách perfektne. Postupne ich chcem objaviť všetky, čiže tento článok bude mať rozhodne svoje pokračovanie.


STARÁ TRŽNICA

Budova a okolie Starej tržnice je pre mňa jedno z najfotogenickejších miest v Bratislave. Stoja tu rôzne budovy a tak sa tu dajú odfotiť aj rôznorodé fotky. Fotili sme sa tu zatiaľ 2x a oba rázy sme vychytali naozaj skvelé svetlo. Nie je to žiadne špeciálna lokácia, ale za to veľmi efektná.

UNITY - ROH NA ŠTÚROVEJ ULICI

Štúrová ulica je dá sa povedať fotogenická celá, avšak je tu jeden prechod, ktorý mám obzvlášť rada. Toto je presne také miesto, kde sa môžete postaviť ako stĺp a tá fotka sa jednoducho podarí. Je to super spot predovšetkým na outfitové fotky.

OUTFIT: Čierne šaty zo zary, ktoré som si úplne obľúbila, aj keď sa na vešiaku zdali byť obrovské (čo aj sú). Tak ako som predpokladala, opasok všetko zachránil a patria medzi jedny z mojich obľúbených. Outfit je doplnený čiernou čiapkou, čiernymi čižmičkami z e-shopu shelovet.sk a ružovou kabelkou z Victoria's Secret.


ŽLTÝ DOM NA ŽIDOVSKEJ ULICI

Dom na Židovskej ulici je bez pochýb najfotogenickejším domom v Bratislave. Teda, zatiaľ som krajší nenašla. Okrem toho je táto ulica skvelo prispôsobená na fotenie, nakoľko ide o pešiu zónu a dom je krásne situovaný do stredu ulice.


PRI MOROVOM STĹPE

Na prvý pohľad prehliadnuteľný dom v centre mesta, avšak nám sa tam podarili naozaj super fotky. Občas sa to tam hemží ľuďmi, ale nie je to nič strašné a keď si chvíľku počkáte, tak sa vám podaria aj fotky bez jedinej nohy.

OUTFIT: Takmer celý outfit na fotkách je zostavený zo sekáčových úlovkov, s výnimkou topánok (deichmann), kabelky (Michael Kors) a čapice (Stradivarius). 


PRIMACIÁLNE NÁMESTIE

Toto námestie patrí rozhodne medzi fotogenické miesto. Často krát je tu pokoj a dokonca aj viac uhlov z ktorých sa dajú spraviť super fotky. Nájdete tu dokonca aj atrakciu v podobe železných "bicyklov", ktoré nám poslúžili ako super rekvizita na fotku.
Tip: Skúste sa pozrieť aj do dvora Primaciálneho paláca.

SANDBERG

Jedným z mojich obľúbených miest je aj Sandberg a to som tam paradoxne nafotila iba jednu sériu fotiek. A prečo? Skrátka vyzerá na fotkách perfektne. Nehovoriac o tom, že fotky ani nevyzerajú, že sú odfotené na Slovensku, nakoľko je všade naokolo vás piesok.

OUTFIT: Keď mi prišli tieto tigrované šaty z Rouzit.sk, bolo mi jasné kde ich chcem nafotiť. Na Sandberg zapadli ako uliate, ale musím povedať, že som ich kombinovala už viac krát a perfektne sa hodia aj na večerné vychádzky do mesta s vysokými topánkami.

EXTRA TIP: SMOLENICE

Rozhodla som sa podeliť sa s vami aj o extra tip na miesto, ktoré sa síce nenachádza v Bratislave, ale je od nej vzdialené len cca hodinku autom. Ide o Smolenice a Smolenický zámok, ktorý má nádherné okolie. Je tu taktiež mnoho prírody a pokoj.

OUTFIT: Šaty z e-shopu Rouzit.sk sa na túto fotku jednoducho pýtali. Je to presne taký typ šiat, ktoré sú pohodlné, ale zároveň krásne. No celkom sa v nich cítim ako víla. Sú skvelo prievzdušné, čiže som si istá, že nájdu svoje využitie aj v horúcich mesiacoch. 
Šaty som doplnila už len klobúkom a bielymi converskami.

So zľavovým kódikom natalya10 máte 10% zľavu. A veru je z čoho vyberať.


2 komentáre

  1. Síce Bratislave ako mestu nefandím, no spoty na fotkách sú vážne krásne! A samozrejme aj outfity :)

    BarsVee.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Podľa mňa naozaj v každom meste sa nájdu pekné miesta :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)