|OUTFIT| But you make me wanna act like a girl.


Aj keď viem, že ženské nohy vyzerajú vo vysokých topánkach často lepšie ako v teniskách a často krát úúžasne, stále som milovníkom tenisiek vďaka ich pohodlnosti a nejakému môjmu štýlu.
Suma sumárum počet vysokých topánok v mojom šatníku sú presne 3 páry. A to jedny lodičky uzreli zem tak 2x po 5 minút na vystúpení. Ďalší pár vysokých topánok si už odkrútil svoje, nakoľko som ho prestala ľúbiť a na scénu sa dostávajú tieto botky, ktoré by som si rada zaobstarala aj v čiernej farbe!
Chcem trénovať, nakoľko v nich dlho nevydržím chodiť, ale inak sú perfektné aj keď som ich už dosť zničila svojou ťarbavou chôdzou.

Ako ste na tom s vysokými topánkami vy?:)








9 komentárov

  1. V poslednom čase začínam viac uprednostňovať topánky na nízkom, predsa sú len pohodlnejšie na celodenné chodenie. :-) Inak milujem topánky akéhokoľvek druhu, doma ich mám však stále málo. :-) Tvoj outfit sa mi veľmi páči a Tebe to veľmi svedčí!
    V pondelok končí moja letná súťaž, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! Hrá sa o zaujímavé ceny.

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie topánky sú paráádne ! :) ja milujem vysoké topánky, ale aj tak sú omnoho pohodlnejšie tenisky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky :) A úžasné topánky, v čiernej by sa mi určite hodili :D A dnes som celý deň chodila v podobne vysokých, a aj keď ich ľúbim, nechali trochu otlaky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Strašně moc ti to sluší, vypadáš jako hvězda. Ty boty jsou božské <3 Kéž bych je mohla nosit i já a nebouchat se u toho hlavou o strop :D (Měřím 180cm :D)
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi ti to pristane! :)


    Michellee's kingdom

    PS: na mojom blogu práve prebieha giveaway
    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/2015/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)