|OUTFIT| Favourite short








Po dlhšej dobe sa mi podarilo naplánovať si fotenie, ako inak opäť s Ajvn!:) Nakoľko som chcela ešte nafotiť niečo odhalené, tak som celkom vymrzla, ale na kabátové fotky ešte bude predsa kopa príležitostí.
Tento krát som sa rozhodovala medzi viacerými outfitmi, pretože mám pár nových kombinácií, ktoré som si v poslednej dobe obľúbila, ale nakoniec zvíťazil tento, pre mňa pomerne jednoduchý outfit.

Kraťase sú opäť zo sekáča, a zamilovala som si ich hneď ako som ich uvidela, vtedy som len s malou dušičkou dúfala nech mi padnú, a padli! Spomínam si na časy, kedy som sa hanbila za veci zo sekáčov a teraz sa naopak každému rada pochválim aké krásne kúsky som kúpila za pár eur.

Kraťase sú značky BikBok a sú takého pekného materiálu. ktorý pekne odstáva. Mne dokonca niekedy príde, že vyzerajú ako sukňa, ale keďže sú to kraťase tak sú samozrejme praktickejšie a čo je pre milovníka sukní lepšie ako kraťase, ktoré vyzerajú ako sukňa?:D


Outfit som teda ďalej doplnila iba čiernym tričkom, ktoré je tuším z Berlínskeho Primarku kde som si chcela nasilu niečo kúpiť, ale mám ho rada, a aj napriek tomu, že ho mám už zopár rokov, tak je stále v zachovalom stave. A to si odžilo toho dosť!

Topánky ste už na blogu mohli vidieť a určite ešte aj uvidíte, keďže sú jedny z mojích obľúbených a vedia dodať šmrnc nejednému outfitu. Ich jedinou nevýhodou je to, že niekedy ma v nich bolia nohy. Ale inak si to chodenie na opätkoch trénujem a celkom mi to ide (aspoň si to myslím:D)

Na nietorých fotkach (aj keď vlastne ani nie :D) môžete vidieť aj kabelku, ktorú som dostala ako darček k narodeninám pred pár rokmi, a pokiaľ viem kabelka je handmade zo Sashe. A je úžasná!

Tento krát sme po dlhej dobe skúsili natočiť aj pár záberov a vznikol z tohto tento milý lookbook. Využili sme lístie, ktoré poslúžilo ako pekná rekvizita. Po pravde vždy sa mi páčili také tie fotky s lístim vo vzduchu, a Ajvn mi to splnila, haha :D




6 komentárov

  1. Outfit je super! :) Taky jsem se dřív nikomu moc nechlubila, že nějaký kousek je ze sekáče, teď už s tím nemám žádný problém a naopak jsem ráda, když se můžu nějakým kouskem pochlubit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem:) ono je to čím ďalej, tým viac populárnejšie, bude to aj tým, že už tam chodí takmer každý :)

      Odstrániť
  2. joj tie tvoje sekáčové úlovky :P vždy na jednotku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ťa niekedy budem musieť zas zatiahnúť, ak sa budeš na to cítiť :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)