|BEAUTY| KUPUJEŠ PARFÚM ČI ZNAČKU?




Ahojte, dneska by som vám rada predstavila značku parfúmov, ktorú možno veľa z vás nepozná. Ide o vôňe Federico Mahora, ktoré sú alternatívou drahých, značkových parfúmov. Každý parfúm nesie svoje originálne číslo pod ktorým ho viete nájsť. Predajca taktiež pri každom produkte uvádza formulku, že si produkt nemáte mýliť s Chloe,Dior,Lancome ... a inými názvami značkových parfúmov.




//INSTAGRAM//


Všetky parfúmy sú v jednoduchom balení, ktoré je označené číslom. To je dôvod prečo sú také lacné, nakoľko si neplatíte za značku, ani za štýlový obal, ale len za samotný parfúm. Ja aj keď si potrpím na pekné flakóny voňaviek, rada si aj do budúcna zaobstáram ďalší parfúm od FM GROUP. Istým spôsobom sa mi páči aj ich jednoduché prevedenie flakóna a cenový rozdiel je celkom vysoký.

Ja som si v rámci spolupráce vybrala parfúm číslo 413 (nezamieňajte s Lancome - La Vie Est Belle), nakoľko originálny sa mi už začínal míňať. Tento parfúm viete vo veľkosti 50ml kúpiť od 50€, na stránke FM group ho kúpite za necelých 15€, a to už stojí za zváženie. Nakoľko som doma mala ešte aj originálny Lancome, rozhodla som sa ich testovať spoločne, aby som vám mohla napísať čo najlepšiu recenziu.

Na dva prúžky som nastriekala vôňe. Na každý iný a počkala jeden deň. Po dni na papieriku kde bol parfúm Lancome nebolo cítiť ani len stopu po vôni, naopak na druhom papieriku s parfúmom FM group som stále cítila príjemnú vôňu.

Ja osobne som s parfúmami FM GROUP už skúsenosť mala a to konkrétne s parfúmom Euphoria-Calvin Klein a musím povedať, že aj v tomto prípade bol ten od FM GROUP omnoho trvácnejší a silnejší, než originál. Za mňa tieto parfúmy určite odporúčam a ak si už aj potrpíte na flakóniky, tak do kabelky vám postačí aj tento v jednoduchom prevedení za zlomok ceny, alebo?


Máte skúsenosť s parfúmami od FM GROUP? Potrpíte si na flakóniky aj vy?:) 
Onedlho sa môžete tešiť na súťaž o ľubovoľný parfúm FM GROUP na mojom instagrame.
Instagram: FM GROUP

16 komentárov

  1. Mala som možnosť vyskúšať jeden z týchto parfémov a musím s tebou len súhlasiť :) ja som bola spokojná, tiež som mala 413 a výdrž je neskutočná! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O této značce jsem neslyšela, ale tyto ,,napodobeniny" mám docela ráda, takže kouknu :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značka mi nic neříká, ale asi by stála za to :) flakonky se mi líbí snad u všech voňavek, pokud to nejsou nějak zvlášť atypické tvary :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vůbec zkušenosti nemám a čtu/ slyším o tom poprvé, zní to dost zajímavě. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám ráda značkové parfémy, o tom žádná. Ale vyzkoušela jsem i nějaké no name vůně, které voní jako dražší kousky. nemám s tím problém a používám je stejně ráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne netreba mať predsudky, priznám sa, že zo začiatku som ich mala aj ja :D

      Odstrániť
  6. Parfémy nepoznám, ale vyzerajú super, veľmi sa mi páči to balenie :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím ti pochváliť fotky! :) Sú jemné a ženské máš cit pre detaily! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mne osobne nikdy nešlo o značku, ale o vôňu, akú parfém mal. používala som už taký, čo stojí okolo 150e, ale aj obyčajnú toalentú vodu Hannah Montana, pretože mi to nesmierne voňalo :D. inak pekná recenzia, o tejto stránke som ešte nepočula, ale zájdem sa pozrieť! ♥.

    THE WORLD BY KEJMY | @LADY_KEJMY.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, hlavná je vôňa a pre mňa trvácnosť a to tieto parfúmy splňujú :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)