|FASHION| OVERAL - LETNÉ MUST HAVE

Neviem ako vy, ale ja som veľkým milovníkom overálov. Nie len že tento kúsok odvevu vyzerá skvelo, ale je aj dobrou voľbou na rýchly a jednoduchý outfit, nakoľko k nemu už veľa netreba. Kedysi som mala pocit, že sú skôr pre vyššie ženy, než som ja (a to mám takmer 170cm), ale od minulého roka ich veselo nakupujem do svojej skrine aj ja.


//INSTAGRAM//


Nedávno som na e-shope www.manzara.sk objavila mnoho ďalších overálov, ktoré by mohli byť úžasnými kuskami na leto. Okrem nich tu viete nájsť aj spoločenské šaty, kraťase, plavky, ale taktiež aj doplnky. Ponúkajú prevažne dámske oblečenie ,ale zopár kúskov nájdete aj pre svoju polovičku.


Nižšie môžete nájsť malú overálovú inšpiráciu. Prvé tri overály sú inšpirácia z internetu, a ďalšie tri sú práve zo spomínaného e-shopu manzara.


Ak je reč o overály je to naozaj univerzálny kúsok oblečenia, ktorého prevedenie sa dá poňať naozaj rôznymi spôsobmi. Ja osobne preferujem elegantné, ženské overály, ktoré ma očaria na prvý pohľad. Presne tak  skončili u mňa v skrini všetky tri overály, ktoré mám. A ku každému sa viaže aspoň malý pribeh.

Prvý elegantný overal som našla vo výpredajoch v H&M, ale nakoľko som bola nakupovať sama nevedela som objektívne zhodnotiť či sa mi hodí, tak som domov odišla iba s fotkou overálu aby som sa mohla spýtať na názor niekoho iného. Overal mi každý pochválil a mamina povedala, že sa mám poň určite vrátiť. Hneď na druhý deň ráno som poň utekala a modlila sa, nech ho ešte stále majú v mojej veľkosti. A mali!:D

Druhý mám tiež z výpredaja, ale z C&A. Post o ňom som písala minulý rok v lete, a poviem vám, že ho naozaj milujem, pretože je veľmi univerzálny a dá sa nosiť aj v zime, ale taktiež aj v lete. (Post si viete pozrieť tu)

A ten tretí mám z dovolenky na Makarkskej z nejakého čínskeho stánku. Tento overal stál najviac a dlho som rozmýšľala nad jeho kúpou, keďže mi bolo jasné, že oblečenie z čínskeho trhu na Makarskej nebude asi sto krát najkvalitnejšie, ale nakoniec som si spravila radosť, kúpila ho a neľutujem to:)

A čo vy? Aký máte názor na overály? Nájde sa vo vašej skrini nejaký? :)

Článok vznikol na základe spolupráce s e-shopom manzara a vy už čoskoro uvidíte overál, ktorý som si z tejto stránky vybrala.

18 komentárov

  1. Moc se mi líbí jakoby 3 overal - ten do hnědé barvy :) Mě se nikdy moc nelíbíly, ale loni jsem si jeden koupila - šedý, volný a je skvělý na nošení ve velkých vedrech :) Těším se, až ho budu moct zase provětrat!

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Overaly se mi vždycky hrozně líbily :) osobně vlastním dva a na léto jsou naprosto ideální :) jinak jsem taky docela prcek - 172 cm, ale navadí mi to :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A tak to nie si až tak nízka, musí to vyzerať dobre :)

      Odstrániť
  3. Overaly mám ráda, ale většina z nich je pro mou postavu naprosto neúnosná, protože jsem moc vysoká a mám pak zářez :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to tiež robí jeden overál, a nie je to nič príjemné no :D :(

      Odstrániť
  4. Mě se líbí nejvíce ten první a overal mám jen jeden a spíše tak na zahradu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pri včerajšom upratovaní natrafila tiež na jeden na ktorý som aj zabudla a budem ho asi tiež nosiť "len tak", so psom :D

      Odstrániť
  5. Zbožňujem overály. Síce nie sú až také praktické keď si na verejných wc, ale vyzerajú skvelo :D
    Na leto som si ich už zopár kúpila :)

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pôvodne som chcela túto nevýhodu zahrnúť do článku, ale nevedela somju správne zformulovať aby mi zapadala do kontextu :D

      Odstrániť
  6. V mně se líbí nejvíc ten pruhovaný. Mám ráda overaly, vlastním tři, dva z nich nosím pravidelně, ale jsou dost nepraktické. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, čo sa týka vyzliekania tak určite, čo je škoda :D

      Odstrániť
  7. Overal nemám, ale líbí se mi a chci si nějaký pořídit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite choď do toho, verím, že si ich zamiluješ :)

      Odstrániť
  8. Overaly mě už delší dobu lákají, ale zatím jsem si ještě žádný nepořídila.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. Keď sa na ne pozerám, ja by som si asi ani jeden vybrať nevedela :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)