|BEAUTY| VOŇAVÁ PRÍDODNÁ KOZMETIKA 2SIS



O prírodnú kozmetiku som sa síce začala zaujímať len nedávno, ale napriek tomu som mala možnosť vyskúšať viacero značiek, či produktov. Avšak pri všetkej úprimnosti, ešte žiadna nebola tak krásne voňavá ako tá od 2SIS! Prvé po otvorení balíčka čo som vnímala, bola veľmi príjemná citrusová vôňa, ktorú som si ihneď zamilovala. Ide o ich novú kolekciu citrus mix. Okrem krásnej vôňe taktiež oceňujem štýlové a fotogenické obaly. Niektoré sú z recyklovaného papiera. Ostatné nájdete v plaste. Dievčata však budú veľmi radi ak im plastové obaly vrátite, aby ich mohli opätovne zúžitkovať.

Značka je založená dvomi sestrami z toho jedná je dizajneráka a druhá chemička. Aj tento príbeh dodáva šmrnc týmto výrobkom. Dievčatá sa dokázali naozaj doplniť a tak sú produkty nie len účinné a voňavé, ale taktiež aj po dizajnerskej stránke lahodia oku.

Mňa jednoznačne najviac zaujalo telové maslo (citrus mix), nie len pre jeho vôňu. Maslo sa veľmi dobre rozotieralo, napriek tomu, že bolo zo začiatku celkom tuhé a pokožku krásne zhydratovalo. Neskôr som si všimla, že hlavnou zložkou je bambucké maslo. Tento produkt rozhodne odporúčam a verím, že aj v iných voňavých prevedeniach je rovnako účinný.


Jediné čo sa mi neosvedčilo bol tuhý šampón, ale je to len môj subjektívny názor. Šampón výborne penil a krásne voňal, ale po umytí som nemala vlasy také, ako zvyčajnme mávam, po použití iných prípravkov na vlasy.

Sprchovým želé, balzamom na pery ani mydlom nič nepokazíte. 2SIS ma v ponuke toho ale omnoho viac. Okrem ekologických odličovacích tampónikov ponúkajú aj kondicionéry na vlasy, šumivé bomby do kúpeľa a mnoho ďalšieho..
A to všetko v rôznych voňavých prevedeniach. Stačí si len vybrať :) 

A čo na tieto výrobky hovoríte vy? Počuli ste už o 2SIS?:)



21 komentárov

  1. Majú naozaj krásne obaly, je vidieť, že sa vyznajú :-) prírodnú kozmetiku zbožňujem a tieto produkty vyzerajú fantasticky, určite by som veľmi rada niečo vyskúšala ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, hlavne to maslo, to je fakt top!:)

      Odstrániť
  2. Už jsem o této značce slyšela a docela mě zaujala :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru aj mňa, hneď ako som ju videla prvý krát :)

      Odstrániť
  3. O této značce jsem už hodně četla, vypadá prostě úžasně:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Slovenská prírodná kozmetika je tak rozšírená v poslednej dobe, že ani nestíham sledovať tie skvelé značky, ktoré pomaly pribúdajú .. :) Od 2sis som ešte nič neskúšala, ale pár produktov som už mala možnosť ovoňať a bol to zážitok.. :)

    ethical vibes / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, mňa práve najviac očarila tá vôňa:)

      Odstrániť
  5. Zopár výrobkov od 2SIS mám vyskúšaných, konkrétne telové maslo z Cucu rady a sprchovacie želé, tuhý šampón a balzam na pery z levanduľovej rady. So všetkými produktami som bola veľmi spokojná, najmä s telovým maslom. Táto citrusová kolekcia musí byť perfektná :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to telové maslo musí mať super vôňu! Citrus mix je veru super, úplne fresh na leto :)

      Odstrániť
  6. Od 2SIS jsem měla kokosový šampon a tělové máslo, voní opravdu božsky :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle značku neznám, ale vypadá hezky. Na vlasy bych ji asi nepoužila, protože mám docela poškozené a potřebují regeneraci, ale ostatní produkty jsou super. Hlavně hezké balení a moc hezky jsi to nafotila. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty obaly jsou pecka, možná se po nějakých produktech poohlídnu :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie balenia sú podarené :) Určite všetko super vonia! ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som si istá, že aj iné rady voňajú rovnako super :)

      Odstrániť
  10. Tak 2SIS je mojou obľúbenou prírodnou značkou :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)