|OUTFIT| PINK SUEDE SKIRT

Ahojte, ani neviete aká som rada, že vám môžem konečne postnúť článok s touto úžasnou sukňou. Pôvodný plán bol nafotiť ju na mojom výlete v Holandsku, avšak v priebehu týždňa som tam ochorela a tak som miesto fotenia outfitu ležala v posteli. Po príchode do Bratislavy som sa liečila a keď som vyzdravela tak mi nemal kto outfit cvaknúť.
Už som bola odhodlaná napísať inzerát do TFP skupiny na facebooku, keď som si všimla Mišku, ktorá zverejnila svoje práce v rámci TFP.
Zaujala ma jej práca aj jednoduchá úprava fotiek a tak som si povedala že to skúsim. Dohodli sme sa a nafotili nasledujúce fotky. Počas dňa bolo počasie premenlivé, takže už som mala strach, že opäť fotky mať nebudem, na šťastie sa nám ale krásne vyčasilo. Miškinu prácu si môžete pozrieť na jej facebooku alebo instagrame. Za fotky jej veľmi ďakujem a verím, že to nebola naša posledná spolupráca.

OUTFIT
Ako som písala vyššie, pointa outfitu je táto vyrazná semišová sukňa, ktorá je z e-shopu glashgirl, . Musím povedať, že sukňa je naozaj krásna a trendy, ale nakoľko mi je väčšia aj po tom čo mi ju mamina zmenšila tak mi nesedí tak, akoby som si to predstavovala, preto ju musím poprosiť nech sa na to ešte pozrie, lebo by bola škoda, keby som ju nemohla nosiť.

Ako vrchný diel som zvolila tento croptop, ktorým som chcela tzv. rozbiť elegantný outfit. Veľmi sa mi páči že farba písma celkom ladí s farbou sukne. Crop je z obchodu house a mali tam rôzne farebné prevedenia, keby ste mali záujem! Aj keď som mala v pláne pôvodne nosiť k tejto sukni tenisky, zvolila som nakoniec sandálky na opätku, ktoré mi k outfitu pasujú. Sú z výpredajov z House a sú naozaj krásne na to, že stáli pár eur. Ako doplnok som zvolila len jednoduchú malinkú listovú kabelku, ktorá je z bonprixu a má aj ramienko, ktoré som v tomto outfite nevyužila. 

Dúfam, že sukňu vynosím a rada by som našla aj nejakú kombináciu s teniskami, nakoľko na opätky nie je vždy príležitosť.

Páči sa vám tento outfit? Vedeli by ste si k tejto sukni predstaviť aj tenisky? Napíšte mi do komentára :)








































19 komentárov

  1. sukňa je velmi pekna a samozrejme aj fotky, take jednoduche a prirodzene :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší :) tahle sukně úplně není můj styl, ale překvapilo mě, jak dobře vypadá v téhle kombinaci :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle sukně se mi hrozně líbí, vídávám ji na ali pořád

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, len neviem či z Ali by tá kvalita bola dobrá :(

      Odstrániť
  4. Krásna farba aj prevedenie, veľmi sa ti hodí! Osobne milujem kombináciu sukne/šaty a tenisky :) ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ja tiež, ale ešte som nenašla správne combo k tejto sukni :)

      Odstrániť
  5. Suknička je pekná a fotky máš naozaj krásne, svedčí ti to na nich! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oooo no veľmi krásna si <3 A tá suknička - hneď by som ju brala <3

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sukna je naozaj krasna a aj ked celkom elegantna, tak mi pride aj celkom odvazna. najprv som si myslela, ze pod tymi snurkami je este latka, ale ked som sa lepsie pozrela, tak vidim, ze je pod nimi vlastne diera. osobne by som si asi takuto suknu kvoli svojej postave nedovolila na seba dat, ale tebe naozaj velmi pristane! a aj to tricko je velmi pekne a sandaliky tiez. urcite by som si vedela k tejto sukni predstavit aj nejake pekne tenisky, ak by islo o nejaku neformalnejsiu prilezitost. ja vlastne nic ine ako tenisky v podstate nenosim, a to aj k sukniam a satam, takze na kombinaciu sukna-tenisky som zvyknuta.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte som nevymsylela vhodné combo, ale určite vymyslím :)!

      Odstrániť
  8. Saakra! Tenhle outfit bych si na sebe nejradši vzala já:D! Miluju semiš! A croptopy:D! Škoda, že nejsou vidět boty ze strany, zajímalo by mě, jak vypadají. Jinak pod dvojfotkou máš hrozně moc prostoru, nevím jestli se mi jen nenačetla fotka, ale kdyžtak radši hlásím:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa páči :) mne ju ukazuje normálne, tak neviem kde by mohol byť problém :(

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)