|BEAUTY| Starostlivosť o pokožku s Weledou



Neviem ako vy, ale ja patrím medzi ľudí, ktorí neznášajú snáď všetky krémy. Ak ide o krém na tvár, tak s ním problém nemám, nakoľko  vždy používam nejaký ľahký, ihneď si naň nanášam make-up a tým pádom si automaticky umývam ruky. Nemám rada pocit mastných rúk a preto používam krémy na ruky možno dva krát do roka, nakoľko z nich mám vždy pocit, že si s nimi zamastím minimálne vlasy.

Raz za čas sa potom nájdem produkt, ktorý si obľúbim a ja si tak dám viac záležať o starostlivosť o moju pokožku. Som si vedomá toho, že je dôležité pokožku hydratovať, ale ťažko prekonávam svoju lenivosť a odpor. Dneska by som vám rada ukázala produkty od Weledy, ktoré som si obľúbila a vďaka ktorým doprajem pokožke to, čo potrebuje.

So značkou Weleda som už mala jednu pozitívnu skúsenosť a to s ich univerzálnym skin krémom, ktorý som používala najmä ako masku na nohy. Preto ma potešilo keď ma oslovila milá slečna z Weledy kvôli spolupráci. Vybrala som si produkty, ktoré ma najviac zaujali a takisto som povedala mamine nech si vyberie nejaký produkt, aby mohla testovať aj ona.

Mandľové Telove mlieko na citlivú pokožku
Mojim favoritom z pomedzi produktov je rozhodne mandľové telové mlieko, po ktorom voniam ako marcipán. Nie len, že sa telové mlieko rýchlo vstrebe, ale zanecháva pokožkú hladkú, hydratovanú a ešte aj voňavú. Veľké plus má u mňa aj balenie, ktoré je s pumpičkou. Zistila som, že takéto balenia mi veľmi vyhovujú aj u iných druhov kozmetiky. Mamina si objednala toto isté mlieko ale vo verzií Pupalkové revitalizačné Telové mlieko a vlastnosti produktu opísala takmer totožne ako ja, až na jeho vôňu. Je pravda, že ani mne osobne táto rada priveľmi nevonia, ale mamina si ho objednávala kvôli jeho účinkom (Púpalkové telové mlieko by malo chrániť pokožku pred stratou vlhkosti ale takisto odstraňovat zdrsnené miesta na pokožke) 


Balzam na nohy
Keďže cez leto svoje chodidlá vystavujem o čosi viac, než iné ročné obdobia, vybrala som si produkt práve na ne. Balzam by mal ošetrovať a posilňovať chodidlá + regulovať potenie. Najprv som po použití tohto balzamu nespozorovala žiaden výsledok, ale o pár dní sa chodidla o dosť zjemnili. Musím povedať, že oproti skin foodu, ktorý som použivala na nohy predtým má tento balzam výhodu v tom, že si netreba na nohy dávať ponožky, čo mi príde v letné dni veľmi vhod. Okrem toho sa naozaj rýchlo vstrebe do pokožky, čo veľmi oceňujem, keďže vždy som toto práve na krémoch na nohy nemala rada. 

Púpalkový revitalizačný krém na ruky
Aj tento produkt testovala mamina a tak čo sa týka vôňe to opäť dopadlo negatívne. Krém na ruky sa dobre rozotieral, a rýchlo vstrebával čo mamina berie ako veľké plus, ale tvrdí, že nebude patriť medzi jej obľúbené krémy na ruky.


Skin food- Univerzálny výživný krém
Ako som písala vyššie s týmto krémom som mala už skúsenosť a tentoraz mi prišiel v cestovnom balení, tak si ho "šetrím" na nejaký ten trip. Najviac sa mi osvedčil ako spomínaná maska na nohy, ale myslím si, že každá si nájde to svoje využitie.

Citrus 24 Deo Roll on
Napriek tomu, že používam antiperspiranty v spreji, tento som si celkom obľúbila. Má peknú citrusovú, jemne weledovskú vôňu a musím povedať, že spĺňa účinky, ktoré od antiperspirantu očakávam. Pre mňa vhodný najmä na výlety lietadlom, keďže moje spreje majú viac ako 100ml, ale momentálne ho používam aj na bežné dni. Táto citrusová rada je vhodná na leto, nakoľko je veľmi fresh a ja mám dva produkty z tejto rady pre vás aj do súťaže:)

Sprchovacia emulzia Granátové jablko
Tento sprchový gél by mal mať zpevňujúce a regeneračné účinky. Obsahuje oleje zo semien granátového jablka, sezamový olej a olej z makadamových orechov. Za mňa môžem povedať, že vôňa je úplne relaxačná a ja mám počas sprchovania občas pocit akoby som v nejakom masážnom salóne, alebo voňavej saune. 




Za mňa je typická pre weledu, práve ich základná vôňa produktov, ktorá je obohatená o ďalšie zložky. Za mňa jednodzačne vedie mandľová rada, citrusová a na tretie miesto by som zaradila granátové jablko. 


A čo vy? Máte skúsenoť s Weledou? Napíšte mi váš obľúbený produkt:)


12 komentárov

  1. Citrusový deo mám tiež a je skvelý. :-) Krásne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla sprcháč granátové jablko a mám i tělový olej a ta vůně je naprosto perfektní :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uz dlouho od nich planuju něco zkusit :) Krasny fotky!
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku neznám, ale zaujala mě ta sprchová emulze a pak krém na nohy :) na ty v péči bohužel docela zapomínám :/

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja, ale odkedy mám tento krém tak sa zázračne rýchlo míňa :D

      Odstrániť
  5. Značku Weledu jsem nikdy nezkusila, ale slyším na ní docela dobré ohlasy:), ale zaujalo mě nejvíc mandlové tělové mléko:)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku Weledu vůbec neznám, slyším o ní poprvé, ale vypadá zajímavě. Dost mě zaujal balzám na nohy, mám je po dovolené u moře dost suché :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)