|OUTFIT| BLACK SWAN














Ahojte, dneska je tu opäť outfitový post! Je síce celkom pochmúrny, nakoľko je takmer celý čierny, ale ja si jednoducho neviem odpustiť nosiť čiernu farbu ani cez leto. Som milovníkom čiernych outfitov a najradšej ich oživím naozaj len drobným detailom.
V tomto prípade to bola kabelka, ktorú mám z e-shopu Klingel. Kúpila som si ju za poukážku, ktorú som dostala na jednej akcií a aj keď som si najprv nebola istá jej "kúpou" nakoľko mi prišla celkom extravagantná, teraz som rada, že ju mám doma. Je to originálny, výrazný kúsok a jej jediné mínus je veľkosť.

Sukňu som ulovila v second-hande a originál je značky boohoo, odhadujem, že stála okolo 2€, pod ňou mám síce ešte spodničku, aby sukňa krajšie odstávala, ale aj bez nej je veľmi pekná a nositeľná na bežné dni.

Top je z výpredajov, z Bershky, takže cena bola tiež určite do pár eur. Mám ho veľmi rada a to najmä preto, že nie je z tričkového materiálu a tak pekné drží, dokonca sa dajú nastaviť aj ramienka. Na podobných topoch mám veľmi rada to, že sa pod ne dá nosiť podprsenka bez ramienok, takže vidno len origiálne ramienka od topu s ktorými to vyzerá omnhoo krajšie. Na eshope Lascana som našla naozaj množstvo pekných kúskov, ktoré by som rada prijala aj vo svojom šatníku. 

Ako obuv som zvolila ako inak čierne lodičky, ktoré mám veľmi rada, sú veľmi pohodlné a ten tvar je dokonalý. Nosím ich často krát aj do práce, kde ich mám obuté aj niekoľko hodín a musím povedať, že v rámci možností sú dosť pohodlné. Kupované boli v secondhande, za asi 2€ ako úplne nové, sú značky Deichman.

Keď to tak zhodnotím celý outfit je zo second-handu, až na kabelku, čo je celkom super. Čo hovoríte na takéto čierne outfity? Ste milovníčkami čiernej farby,  alebo sa jej radšej vyhýbate?:)


Za fotky opäť ďakujem Miške, ktorú môžete podporiť na jej instagrame, alebo facebooku :)











9 komentárov

  1. Vyzeráš krásne. ;) Normálne neverím, že tie lodičky sú zo sekáča, sú skvelé. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty lodičky jsou perfektní úlovek ze sekáče :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší a závidím, tak krásné ulovky z secondhandu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásné. Já se v tom nedokážu představit, ale na tobě to vypadá uzasne.
    Bláznivá mama

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)