|OUTFIT| Grey Dress | Je povinnosťou Blogerky vyzerať vždy tip-top?

Je povinnsťou (Fashion) Blogerky vyzerať vždy tip-top? 


Túto otázku si pokladám mnoho krát. Najmä keď vidím tie slávne, známe blogerky a influencerky na instagrame.

Stále si mnoho ľudí myslí, že tie outfity, či dokonalé make-upy, ktoré vidia na fotkách sú u nich na každodennom poriadku. A možno aj sú. Sama pridávam na internet fotky kde som upravená a moje prirodzené ja bez make-upu odfotím málokedy. Zverejňujem outfitové posty najmä s opätkami, ale pritom ich vôbec tak často nenosím, aj keď by som chcela. Medzi ľudí sa snažím vždy výjsť upravená, lebo sa tak cítim lepšie, ale tiež mám dni kedy sa mi nechce so sebou robiť nič.

Nemám každý deň totižto náladu vyzerať tip-top a nie vždy sa mi chce maľovať, ak idem len z bodu A do bodu B. Vtedy sa mnoho krát zamýšľam, že čo si o tom môže myslieť niekto, kto predtým zahliadol môj blog, či instagram a zrazu ma vidí s jemným (skoro žiadnym) make-upom a v rifliach, ktoré u mňa na sociálnych sieťach uvidíte naozaj len s obrovskou výnimkou (vlastne aj v reále, ale občas si situácia žiada hodiť na seba prvé, čo uvidím).

Čo ak si pomyslí niečo v štýle "To je tá Blogerka, čo sa zaujíma o módu?" 
Možno si pomyslí, že je to len póza. Všetok ten make-up, či outfity.

Samozrejme je to uhol pohľadu a verím, že nie som jediná čo to takto má. Prípadne verím v to, že väčšina ľudí vie ako to bežne u reálnych ľudí chodí.  Napriek tomu mi to stále občas vŕta v hlave, čoby nemalo. Je predsa úplne prirodzené, že žena (aj napriek tomu ako sa prezentuje na sociálnych sieťach) chce mať deň bez make-upu, alebo ísť do posilky nenamaľovaná. (Mňa keby vidíte ako chodím do fitka, tak ma asi ani nespoznáte :D )

Týmto krátkym článkom som len chcela zdôrazniť to, čo väčšina z nás už vie .. Že na internete vyzerá všetko krajšie, vyšperkovanejšie a dokonalejšie. Celá táto úvaha mi napadlo pri fotení týchto fotiek, ktoré sme fotili počas našej prechádzky v meste. V tých opätkoch som nechodila, nakoľko by som po hodinke prechádzky nariekala ako ma bolia nohy. Topánky som mala so sebou, dala si ich na fotenie a po fotení odložila do auta. A, že teda aj keď to možno vyzerá tak, že mám na sebe opätky takmer stále, opak je pravdou. Avšak vždy keď je príležitosť tak si ich rada obujem. Keby môžem nosila by som ich aj každý deň, preto vám prinašam práve takéto inšpirácie.


***


Dnešný outfit patrí k mojim obľúbeným a veľmi rada ho nosím práve na jeseň. Hlavným kúskom sú šaty, ktoré sú zo sekáča. Myslím si, že dokonca aj ten opasok je kupovaný z druhej ruky. Topánky ste mohli vidieť už v niekoľkých blogových postoch, nakoľko sú to asi jediné vysoké topánky, ktoré sa dajú nosiť na jeseň, či v zime (ak nerátam vysoké čižmy). Rada by som však svoj jesenný botník nejak obzvláštila a dokúpila si nejaký nový pár.
Outfit som doplnila kabelkou z e-shopu london store, ktorá mi príde ako ideálna voľba na jesenné, či zimné počasie, práve pre teplý materiál z ktorého je vyrobená.
Má viacero priehradok a aj keď sa javí ako malá, viete ju veľmi pekne zaplniť. Je pravdou, že pôvodne mala iné ramienko. K tomuto outfitu som si ho vymenila, ale určite bude využité aj to pôvdne. Ako doplnok som zvolila len jemné hodinky značky Daniel Welington v zlatej farbe.
Na ich e-shope sa nachádza množstvo pekných, vkusných kabeliek. Ja som mala problém si vybrať. 


Budem veľmi rada ak mi napíšte váš názor na moj chit-chat vyššie a taktiež či sa vám páči najnovší outfit.

BTW: Po veľmi dlhej dobe sme nafotili toľko podarených fotiek, že som mala naozaj problém vybrať si len zopár, preto je ich v článku viac než dosť. Fotil mi ich môj šikovný priateľ, ktorému za ne veľmi ďakujem <3









































12 komentárov

  1. Neviem, čo riešiš :D Veď ty by si dobre vyzerala aj vo vreci a bez make-upu. Je len na nás, ako sa v daný deň cítime. Či na líčenie, rifle, sukňu...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, stotožňujem sa s tým, ale vieš ako-ženy :D

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem krásne, ale od dokonalosti mám rozhodne ďaleko <3

      Odstrániť
  3. Outfit je úžasný! :) Já si myslím, že určitě není povinností blogerky, aby vždy a všude vypadala dokonale :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Predovšetkým sa ti chcem poďakovať za tvoj nádherný komentár na mojom blogu! Veľmi si ma ním potešila <3 A samozrejme tvoj článok veľmi chválim. Každý z nás ma predsa deň, kedy jednoducho nemáme chuť na skvostný fashion či beauty look. "Najlepšie" na takých dňoch je, že práve vtedy zbadáš na ulici skoro všetkých svojich známych, ktorý ťa s radosťou okomentujú :D
    Šatičky sú úplne super a ten opasok sa mi k nim neskutočne hodí <3
    WOLF CHILD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi teší <3!
      Tiež by som povedala, že to je taky hlúpy zákon schválnosti :D

      Odstrániť
  5. Jak říkal Saturnin, "Nikdo není dokonalý, pane". (Ale ten outfit dokonalý je. :D)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)