|OUTFIT| Grey Jacket & Bonprix Dress








OUTFIT 1|Jacket:Glashgirl|Skirt:New Yorker|Sweater: Mum's wardrobe|Hat:Reserved|Shoes:imoda|
OUTFIT 2 |Dress:Bonprix|Shoes:Deichmann|Hat:Reserved|Bag:Mum's wardrobe|
Som späť. Po dlhšej dobe sa vám znova prihováram postom a to dokonca outfitovým. V poslednej dobe sa mi v živote dejú rôzne veci, mám mnoho času, ale napriek tomu mám pocit, že nič nestíham, neviem si naplánovať jeden súvislý týždeň tak, aby som s ním bola spokojná. Dokola mi v hlave behajú myšlienky čo bude, keď spravím bakalára a ako ho vôbec zvládnem spraviť. 

|ENG|
I am back! I haven't written any post for a while, but today I would like to share outfit post with you. Nowadays I live very stressful life, altough I do have a lot of time on my hands. I am not able to make a plan for perfect week for me. All the time i just thinking about my life after my bachelor, and how can i actually get it?





Skrátka mám v hlave miš-maš a môj život sa točí viacmenej okolo práce v ktorej trávim čo najviac času, nakoľko ho chcem využiť efektivne a taktiež si našetriť čo najviac sa dá. Stále sa však cítim veľmi neproduktívna a tak chcem do svojho týždňa postupne zaradiť šport a opäť blog, ktorý mi veľmi chýba. Každým dňom sa cítim prázdnejšia a prázdnejšia, ak netvorím niečo kreatívne, čo ma baví a napĺňa.

V tomto ročnom období je to o čosi zložitejšie... slnko zapadá skoro, vonku je zima, fúka vietor, svetlo v izbe chytím zrovna v deň kedy musím vstávať ráno do školy.. čo vám poviem, už sa neviem dočkať pravej teplej jari!

|ENG|
In short.. I am confused. The biggest part of my life is about my work where I am spending a lot of my time, to make the most use of it, and  to save up as much money as I can.But still I feel that I am not being that productive, so I would like spend more time with activities I enjoy doing, like my blog, which i missing a lot. The following days I would like to start with sports too. I feel more and more empty, if I don't create anything that fulfills me and that I can enjoy.

In this season it's a bit hard to create a content, because of short daylight time, and it being cold and windy outside.. And if I am lucky enough to catch some daylight in my room, I just have to go to school. I can't wait for warm spring!








Aj tento outfit sme fotili (prisahám) na štvrtý krát, nakoľko buď bolo zlé svetlo, alebo nepríjemný vietor, ktorý všetko pokazil. Avšak po dofotení som opäť objavila ten pocit skvele vykonanej práce všetkých zúčastnených. Stále si uvedomujem, že toto je to čo ma baví a napĺňa a chcem tomu naozaj obetovať kus svojho času, ktorý mám. Viem, že nie som žiadny módny guru, ale kombinovať oblečenie (aj keď možno v jednoduchej forme) ma nesmierne baví, tak isto ako aj realizácia fotiek. O to viac ma poteší, keď sa niekomu moje outfity páčia.

|ENG|
These photos we tried to take for maybe 4 times. It was either bad light, or too windy, which made my hairstyle terrible. After this last photoshoot I felt very great. Then I realized that this is what I want to be  creating. I know that i am not fashion guru, but creating outfit is my hobby, and making a great photos of outfits too. Then I am very happy if somebody likes my outfits!

What I wore?

Pri tomto outfite mi okrem počasia nehrala do kariet ani bundička, ktorá sa mi podľa môjho názoru priveľmi nehodí. Nevedela som si s ňou dať rady a tak to bola pre mňa celkom výzva odfotiť ju tak, aby sa mi výsledok páčil. 
Avšak o to viac som rada, že som to zvládla a podarili sa (podľa mňa) naozaj vydarené fotky. 

Bundička je z e-shopu GlashGirl, kde ju nájdete aj v iných farebných prevedeniach. Mám pocit, že takmer každý týždeň zverejňujú novú kolekciu, takže odporúčam sa tam poobzerať aj po jarných kúskoch.
Dlho som podobnú bundu chcela, ale asi ostanem verná kabátom, ktoré mi podľa mňa pasujú viac, napriek tomu, že je bundička veľmi príjemná a štýlová. Dokonca má aj hlboké vrecká, čo mám na kabátoch a bundách veľmi rada.

Nakoniec som sa rozhodla outfit zladiť veľmi jednoducho a to s koženou sukňou, ktorá je z výpredajov z New Yorkeru a najlepším svetrom z maminej skrine, ktorý ma odhadom 25 rokov. Je to taký ten veľký sveter s dlhými rukávmi a rolákom do ktorého sa viete pekne zabaliť. Tu som využila opasok aby sa sveter skrátil. Je proste úžasný. Outfit doplnili moje obľúbený topánky a klobúk, ktorému začína u mňa opäť sezóna, takže sa pripravte na instagramový klobúkový spam, lebo veď fotka s klobúkom vyzerá super vždy.

|ENG|
In my opinion this jacket is not my style, but i tried to style it in the best way. In the end I like photos and this outfit. I think that we got it! 

The jacket is from Slovak e-shop glashgirl, where you can find it in many different colours. I recommend to check their website, because they share new stuff almost every week. Perfect time to buy some spring outfit.This is kind of jacket what i have been looking for a while, but I think that I will stay true to my favourite coats. I think that it's more me. The jacket is very comfy and warm, and it has big pockets!

I wore this jacket with leather skirt which I bought on sales at NewYorker and sweater from my mum´s wardrobe.The sweater is about 25 years, and I love it. It's kind of big sweater, which everybody loves! I used a belt here to make the sweater look shorter. It's just perfect!
I have completed the outfit with my favourite highgeels and the hat! Are you ready for instagram spam with this hat? It looks perfect everytime.


A čo vy? Ste  Kabátovy tip, alebo nosíte radšej bundy? Dajte mi vedieť do komentára!

And what about you? Do you prefer coat or jacket? 




15 komentárov

  1. Skvělý outfit, úplně jsem se zamilovala do svetru :) Já přes zimu nosím jedině bundu, ale jakmile se oteplí, nosím jedině kabátky :) Držím palce, ať toho bakaláře zvládneš :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tým bundám stále nejak neprišla na chuť :D Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. neboj, zachvíľku je tu jar a bude lepšie :D ja som jednoznačne kabátová, aj keby mám umrznút :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit, Naty ! Tiež sa neviem dočkať jari ! Už nech je tu :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem určitě bundičkový typ, kabátek mám jen asi jeden :-) a jinak držím pěsti se studiem, zvládli to všichni, tak ty určitě také :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to sa spolieham, ale aj tak to budú mega stresy, čas sa stále kráti :D

      Odstrániť
  5. Skvelý outfit :-) Tá bundička je super ale to som ti písala už aj na ig :-)

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. To je najväčšia láska ten sveter, ale už je naň dosť teplo :)

      Odstrániť
  7. Nádherný outfit, do tej sukne aj topánok som sa totálne zamilovala! :D :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super outfit :) a tým klobúkom si to skvele oživila

    when pigs fly

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)