|OUTFIT| I AM GLASHGIRL




Opäť vás vítam pri ďalšom outfitovom poste v spolupráci s E-shopom Glashgirl. Tento krát je v hlavnej úlohe čierna riflová sukňa s detailom na bokoch. Mám rada detaily a tak ma táto sukňa  ihneď zaujala. Najprv som mala v pláne loviť po obchodoch tričko s leopardním nápisom, avšak nakoniec mi to prišlo veľmi prvoplánové. Zvolila som teda čisto biele tričko, ktoré nie je ničím zaujímavé, ale dalo outfitu jednoduchý šmrnc. Celý outfit som oživila červenými converskami,opaskom s leopardím vzorom a klobúkom.

Fotky v nákupnom vozíku som chcela už dlhšie a konečne som sa ich dočkala. Pár ľudí sa pozastavilo, pousmialo sa, pobavilo. Už som sa od toho asi nejak odosobnila a nemám problém spraviť si fotku takmer kdekoľvek.

Takéto kreatívne fotenia ma veľmi bavia, či už vyhľadávanie zaujímavych lokalít, alebo hľadanie rôznych rekvizít. Aj s obyčajnou fotkou sa dá veľmi pekne vyhrať a aj keď som si zo začiatku nebola istá, či sa daný outfit bude na takéto fotky hodiť.. Nakoniec to dopadlo nad moje očakávania!

Čo vy a takéto jemné zvieracie detaily? 







3 komentáre

  1. Fotky jsou super, moc se ti povedly! ♥ Já tedy na zvířecí vzory vůbec nejsem - a to ani jako drobný detail na sukni :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten tvoj štýl je proste pecka. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zvieracie vzory moc neobľubujem, ale keď už, tak presne v takomto podaní...vyzerá to super :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)