INSTAGRAMFRIENDLY PLACES| BRATISLAVA #2 | FOTOGENICKÉ MIESTA V BRATISLAVE


Hľadanie fotogenických miest v Bratislave ma naozaj začalo baviť. Môže za to práve pandémia, ktorá ma prinútila objavovať práve "čaro" Bratislavy. Po prvom článku z tejto série som sa opäť pustila do hľadania ďalších foto spotov. Mám ich v zálohe ešte veľmi veľa, čiže toto rozhodne nie je posledný článok.

KAMENNÉ NÁMESTIE
Nikdy by som nepovedala, že nazvem kamenné námestie a jeho okolie fotogenickým. Avšak má svoje čaro. Obzvlášť starý hotel Kyjev v pozadí, ktorý (myslím) plánujú zbúrať, ale minimálne rekonštruovať. Neviem ti zaručiť, koľko tento komunistický skvost bude stáť v pozadí, preto odporúčam ísť sa cvaknúť čo najskôr.

OUTFIT: Čiernobiele šaty mám z e-shopu everything5pounds.com, doplnila som ich extravagantnými topánkami z môjho obľúbeného e-shopu shelovet.sk a ako doplnok som zvolila svoj milovaný klobúk z Reservedu.


HOTEL MARROL'S
V starom meste sa nachádza naozaj množstvo krásnych, fotogenických domov, avšak ak mám pravdu povedať, nezapadajú moc do štýlu mojich fotiek. Náš plán bol jasný. Obliecť sa elegantne a odfotiť sa na prechode. Ako môžete vidieť fotka na prechode nevyšla, ale nám sa podarili tie "gossipkovské" fotky a tie outfity tam úplne zapadli.

OUTFIT: Keď sme išli fotiť vôbec mi nenapadlo, že tento outfit môže byť inšpirovaný práve mojim obľúbeným seriálom. Blúzka aj sukňa sú zo sekáča a trblietavé topánky z e-shopu Rouzit.sk



PANORAMA CITY
Z Bratislavy sa pomaly, ale isto stáva menšia betónová džungla. Niekomu je to možno proti srsti, ale ja som milovníkom výškových, moderných budov. Tak ako milujem prírodu, staré uličky, rovnako obľubujem aj vysoké budovy a terasy na strechách. Panorama City stojí v Bratislave už niekoľko rokov, avšak najnovšie sa v pozadí začali stavať budovy pre mňa ešte neznámeho názvu. Skvelo dotvorili pozadie a tak máme v Bratislave nový fotospot, ktorý nájdete priamo pri Eurovei.

OUTFIT: Na lete je skvelé to, že vám stačí minimum oblečenia. Na šatoch zas  to, že pokiaľ nemáte čas, alebo máte skrátka len zlý deň, vezmete šaty, topánky a môžete padať z domu. Tieto bodkované šaty vyradila moja teta zo skrine a ja som ich najskôr chcela posunúť ďalej. Avšak zaumienila som si, že ich trošku skrátim a viete, čo? Zistila som, že na leto sú úplne ideálnou voľbou. Do tohto premenlivého počasia som zvolila túto oversize bielu, rifľovú bundičku z glashgirl.sk po ktorej som pokukovala už dlhšie. Čo je na nej úplne skvelé sú jej obrovské vrecká do ktorých sa zmestí všetko potrebné.





SAD JANKA KRÁĽA
Park z ktorého rozhodne neodídete bez fotky. Počas jesenných mesiacov je menej zelenší, než obvykle, čo mne po pravde iba vyhovuje. Najradšej ho mám práve počas jesenných mesiacov, ale fotila som tu už aj počas zimy, kedy má park tiež svoje osobité čaro. Výhodou je, že sa v okolí nachádza ešte množstvo iných spotov, ktoré môžete využiť počas návštevy parku. O tých sa rozhodne rozpíšem niekedy nabudúce.

OUTFIT:
Keby som nemusela denno-denne absolvovať niekoľko metrov/kilometrov pešo, bol by toto rozhodne jeden z mojich obľúbených jesenných outfitov. Stále je, avšak skrz pohodlnosť tieto topánočky z e-shopu imoda.sk nosím len málokedy, aj keď sa mi stále páčia aj po toľkých rokoch. Svetru však ostávam verná a som schopná ho nosiť aj celú jeseň/zimu, nakoľko je mega pohodlný a ešte k tomu teplý. O tom, že má viac rokov ako ja ani nehovorím. Klobúk je z reservedu, ako ste už mohli určite čítať v niekoľkých článkoch, nakoľko naň nedám dopustiť a ak sa nemýlim sukňu som ulovila v NewYorkeri za 1€.


STARBUCKS NA HLAVNOM NÁMESTI
Tento spot sa tu ocitol čisto náhodne. To, že je hlavné námestie fotogenické som vedela už dávno, avšak odfotiť fotku pred starbucksom nám napadlo náhodou, ale pozrite sa, vznikla z toho podľa mňa veľmi slušná fotka a myslím si, že ani tento spot nie je na zahodenie.
OUTFIT:
Tento outfit som pôvodne chcela nafotiť v Prahe, ale nakoľko nám počasie nevyšlo, fotky vznikli nakoniec v Bratislave. Toto je presne ten typ outfitu, kedy sa chcete cítiť pohodlne, ale stále pekne a šatičkovo. Šaty aj kabelku mám z e-shopu bonprix.sk a musím povedať, že k sebe skvelo pasujú. V poslednej dobe som si tiež veľmi obľúbila takéto menšie kabelky, ktoré sa dajú nosiť či už na ramene, alebo crossbody. Outfit som doladila len červenými converskami a mašľou vo vlasoch.

2 komentáre

  1. Wow, tak to jsou opravdu krásná místa (nejen) na fotku! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo, to jsou super fotky!! :) Ale víš co mi přijde? Že ty by jsi udělala fotogenické místo z jakéhokoliv místa. :D Moc ti to sluší a někdo je dobrý fotograf! :D
    Do Bratislavy bych se taky chtěla někdy podívat. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)